Klublokalerne er midlertidigt lukkede pga. coronavirus/covid-19 situationen.

Vi mødes online på Skype mandage og torsdage.

Skype-videomøde for videofolket

På Skype hjemme hos dig selv

Klubbens videointeresserede medlemmer inviteres til et videomøde, hvor vi kan tale sammen og vise hinanden ting af interesse. Vi taler bl.a. om, hvad der er muligt at foretage sig videomæssigt i denne tid. Vi kommer ind på klubfilmen, optagelser af det nedlukkede Danmark, m.v. Formanden, der er tovholder for Skype-mødet, vil kl. 14 samme dag … Læs videre "Skype-videomøde for videofolket"

Rediger et billede i PhotoShop.

Så prøver vi igen kræfter med Photoshop. Vi mødes på Skype. Som sædvanlig inviterer Lars til at opkobling på Skype til kl. 10. Fremgangsmåden vil være, at hvert enkelt medlem kan komme med ét billede, de gerne vil have redigeret. Vi regner med, at vi kan nå igennem max 5 billeder, hver gang vi mødes. … Læs videre "Rediger et billede i PhotoShop."

Fototur til Aldershvile Slotspark

Aldershvile Slotspark Slotsparken, Bagsværd

Fotoklubben tager på fototur midt i under corona-virus-tiden. Vi sørger for at holde behørig afstand til hinanden under turen. Hvis der møder mere end 10 deltagere op, så deler vi os op i flere grupper.  Mødested: Parkeringspladsen foran slotsruinen. Vi har afsat en time til turen, men folk kan jo vælge at blive der længere. … Læs videre "Fototur til Aldershvile Slotspark"

Videodag via Skype

På Skype hjemme hos dig selv

Videofolket inviteres atter til Skype-videomøde. Sidste torsdag talte Vagn om og viste et foreløbigt resultat af klubfilmen. Vi har brug for flere optagelser af klubbens aktiviteter, hvilket dog bliver svært i denne corona-tid, hvor vi ikke kan samles i Seniorklubberne.  Til Bjarne: Vi har brug for skærmoptagelser af, hvordan man uploader et fotogalleri til den … Læs videre "Videodag via Skype"

Online fotodag om Hjemmesiden og PhotoShop

På Skype hjemme hos dig selv

Vi mødes på Skype. Som sædvanlig inviterer Lars til at opkobling på Skype til kl. 10. Vi repeterer, hvordan man lægger billeder op på hjemmesiden i et galleri eller som blog-indlæg. Manja har stillet sig til rådighed som forsøgskanin til at vise, hvordan man opretter et galleri, tilføjer eller sletter billeder og ændrer på rækkefølgen. … Læs videre "Online fotodag om Hjemmesiden og PhotoShop"

Videodag via Skype

På Skype hjemme hos dig selv

I torsdags diskuterede deltagerne en række emner. Lars glemte desværre at filme fototuren tidligere på dagen i Alderhvile Slotspark! 😪 Optagelser derfra kunne vi have anvendt i klubfilmen. Optag video med smartphonen vandret! Reza appellerede til, at filmoptagelser via smartphone optages  med telefonen på langs og med optageknappen ude til højre. Dette skyldes, at tv-apparater … Læs videre "Videodag via Skype"

Videomøde for videofolket

På Skype hjemme hos dig selv

Vi mødes atter på torsdag til videomøde for klubbens videomedlemmer.  Vi kan tale om klubfilmen og andre ting. Jeg sender en e-mail ud med et link en time før mødet. Vi ses!

OBS: Fototur til Dyrehavsbakken

Bakken Bakken Parkering, Dyrehavevej, Klampenborg

Bestyrelsen besluttede at ændre målet for fototuren til Dyrehavsbakken. Vi mødes ved den røde port ved indgangen fra parkeringspladsen. Tag det gode humør med og medbring for en sikkerheds skyld mad og drikke. Begrundelsen er, at der forventes at være flere fotomotiver på Bakken og Dyrehaven. Også i relation til Det Nedlukkede Danmark, som klubben … Læs videre "OBS: Fototur til Dyrehavsbakken"

Fotodag online – rediger et billede

På Skype hjemme hos dig selv

Vi mødes på Skype. Som sædvanlig inviterer Lars til opkobling på Skype til kl. 10. Aktiviteten denne gang kræver at du forbereder dig - der er hjemmearbejde! Medmindre du bare vil kigge på. Du opfordres til at redigere billedet CALELLA 2 på denne hjemmeside:  https://www.camerafv5.com/pages/raw-samples.php CALELLA 2, DNG billedet er i Raw-format, som du kan … Læs videre "Fotodag online – rediger et billede"